Shipping fees and times

We deliver to all of Australia

  • All in-stock orders are shipped directly from our Melbourne warehouse.

Standard delivery times

  • Main cities and towns 5-10 days

Returns policy

Discover our hassle-free return policy for your convenience. We understand that sometimes, a product may not meet your expectations. That's why we offer a simple and straightforward process for returning items to our store. With our easy return policy, you can shop with confidence, knowing that if you're not completely satisfied, we've got you covered.

Case-Studies

2 min read

Arbor+co Interior Design studio create an inspiring, modern workplace for a 21st-century business

Arbor+co Interior Design studio create an inspiring, modern workplace for a 21st-century business

WVH® worked closely with Arbor+co to help bring their vision to life for their client. Our acoustic slat wood wall panels were ideal for their modern interior office application, offering an all-in-one, decorative and noise-reducing panel solution.

Overview:

  • Products used: Natural Oak Acoustic Slat Wood Wall Panels and Natural Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels

  • Project location: London, UK

  • Project type: Interior Design 

What wood slat panel product did they use?

Curate Workplace used our Natural Oak Acoustic Slat Wood Wall Panels for this project as it had a contemporary design to it, as well as acoustic properties.

About the Natural Oak and Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels

  • Superior acoustic properties

  • Recycled felt material

  • Modern design

  • Easy to install

  • Luxury satin oil finish

  • The original acoustic slat wood panel

Why did Arbor+co choose WVH®?

With the space being so big, improving the sound quality was important for the client.

The panels were perfect for our project as they are both aesthetically pleasing and bode acoustic properties.

Installation

The entire space was around 5000 sq.ft, with a large amount of that having WVH®'s Natural Oak and Natural Walnut panels applied.

Impact

Both our client and the client's customer were pleasantly surprised with the feedback they received on the panels and 'loved how they bring a contemporary look to a modern space which integrates an environmental feel to the space.

They created an environment that would overcome the worry of change and also let everyone experience what an inspiring workplace for a 21st-century business can be. The new scheme is encompassing an environmentally sustainable approach. A long path walk with jungle and moss green walls, a large kitchen area, two breakout areas, a quiet working space and a significant open workspace. 

Images courtesy of Arbor+Co @arborplus.co

Sign up for a WVH® Trade Account today

Sign up today to get instant access to exclusive benefits for professional traders.

Featured products in this post

WVH® Acoustic Slat Wall Panels Natural Oak Acoustic Slat Wood Wall Panels Contemporary design

 

Our highest rated panel

Natural Oak Acoustic Slat Wood Wall Panels

From $129.99 $99.99

WVH® Acoustic Slat Wood Wall Panels Natural Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels Warm aesthetic

 

Our best selling panel

Natural Walnut Acoustic Slat Wood Wall Panels

From $139.99 $99.99

You may also like

Brittany Johnson of Hillside Highland transforms her garage gym, creating a more contemporary, functional space

Case-Studies

Brittany Johnson of Hillside Highland transforms her garage gym, creating a more contemporary, functional space

Interior design studio 'Interior Fox' create a modern and cozy home space, whilst addressing acoustic challenges

Case-Studies

Interior design studio 'Interior Fox' create a modern and cozy home space, whilst addressing acoustic challenges

USA-based interior design studio transformed ‘Compass North House’, turning an ordinary space into an extraordinary one

Case-Studies

USA-based interior design studio transformed ‘Compass North House’, turning an ordinary space into an extraordinary one

US-based design studio, creates a friendly and cost-effective collaborative working environment

Case-Studies

US-based design studio, creates a friendly and cost-effective collaborative working environment

See all posts

Share your style

Don’t forget to tag @woodveneerhub on your instagram photos for a chance to be featured.

nua_architecture
andresvidoza
highpointe_dg
nvzion
samnewton
carolinaabdala